Més de 700 escolars participen en una plantació d'arbres a Mislata

Dilluns, 11 abril 2022 09:41 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 150 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La regidoria de Medi Ambient i l'empresa pública Nemasa han organitzat un any més la commemoració del Dia de l'Arbre i del Dia dels Boscos amb escolars de primer i segon de primària de tots els col·legis de la ciutat. Una jornada festiva i reivindicativa, que s'havia hagut d'ajornar pels episodis recents de mal temps, amb l'objectiu de conscienciar sobre la importància que tenen els recursos forestals i el respecte cap als arbres. La celebració, organitzada en dos dies, reunix més de 700 escolars en les zones verdes del PAI Quint II, on els xiquets i xiquetes, agrupats per classes, han plantat mig centenar d'arbres d'espècies autòctones.

 

L'alcalde, Carlos F. Bielsa, la regidora de Medi Ambient, Mercedes Caballero, i el Director General de Nemasa, Fernando Díaz, s'han sumat a la celebració i han ajudat també als xiquets i xiquetes a plantar els seus arbres. “Plantar un arbre és una de les accions més importants que es poden realitzar per a frenar la petjada de carboni en l'atmosfera, a més de col·laborar per a reforestar i recuperar espais naturals, i ajudar a conscienciar des d'edats primerenques sobre la importància de protegir el nostre planeta”, ha afirmat Bielsa.

 

Un altre dels grans atractius per a commemorar el Dia de l'Arbre i dels Boscos, és el concurs de microrelats il·lustrats en el qual també han participat les diferents classes de 1r i 2n de primària, l'alumnat de les quals havia d'escriure una xicoteta història i plasmar-la en un mural utilitzant fulles. Les classes dels tres treballs que resulten guanyadors rebran de premi de material didàctic sobre el medi ambient. I tot això, es completarà amb altres activitats digitals per a realitzar en els propis centres i a l'entorn del parc de La Canaleta, el gran pulmó verd de Mislata.

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Dilluns, 11 abril 2022 09:41