Mislata lliurament obsequis a les famílies de nounats

Dimecres, 13 abril 2022 15:21 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 123 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Mislata ha posat en marxa la iniciativa ‘Soc de Mislata’, una acció promoguda des de les regidories de Participació Ciutadana i de Serveis Socials per a donar la benvinguda als nounats i nascudes. Es tracta d'un xicotet gest en forma d'obsequi que reben les famílies que incorporen un nou membre a la seua unitat familiar. Unes cistelles amb diferents articles de primera necessitat per als i les bebés que han nascut des de l'inici de l'any i que ja estan empadronats a Mislata.

 

L'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, acompanyat del regidor de Participació Ciutadana i Serveis Socials, Ximo Moreno, i de la regidora d'Infància, Lola Hortelano, han fet lliurament dels obsequis a les primeres famílies que han acudit al Centre Sociocultural La Fàbrica amb els seus bebés, vertaders protagonistes d'aquesta iniciativa. Bielsa els ha felicitat per la seua nova situació familiar, garantint-los que des dels serveis públics “us ajudarem a satisfer totes les necessitats que tindreu a partir d'ara, i cooperarem a salvaguardar la bona salut, la formació i el creixement en valors de convivència, de participació ciutadana i responsabilitat dels vostres fills i filles”.

 

Aquesta iniciativa se suma a altres programes d'ajudes socials per a famílies amb nounats, com les targetes de ‘Bienvenida a Mislata’, amb imports de 150 a 250 euros i dirigides a cobrir necessitats bàsiques del bebé; o les ajudes per a escoles infantils, que al seu torn contribuixen a una major conciliació familiar. “Accions com aquestes fan que siguem referents en polítiques per a les persones. El benestar social continuarà sent una prioritat per a aquest govern”, afirma Bielsa.

 

Informa Nou Horta. Mislata

 

Modificat el Dimecres, 13 abril 2022 15:22