Mislata augmenta les escoles de pasqua per a fomentar la conciliació familiar

Divendres, 22 abril 2022 09:56 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 133 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Centre Sociocultural La Fàbrica, el parc de La Canaleta o el jardí d'Hort de Sendra són alguns dels espais municipals que alberguen escoles de pasqua. Una iniciativa que inclou jocs coeducatius per a xiquetes i xiquets de famílies amb necessitats especials en matèria de conciliació, i a més a més soluciona els obstacles per a la conciliació en diversitat de famílies.

 

Així, aquests dies de Pasqua els escolars tenen l'opció d'aprofitar el temps lliure en diferents espais municipals mentre les seues famílies compleixen les obligacions laborals. Una iniciativa que ja arriba a més de 120 famílies, entre les escoles de pasqua promogudes per Joventut, Polítiques d'Igualtat i la nova aposta matinal i vespertina de Serveis Socials.

 

Per al tinent d'alcalde i regidor de Serveis Socials Ximo Moreno, “Mislata està sent una ciutat referent en polítiques d'igualtat, tant a nivell social com de gènere, i per això seguirem en mesura del possible incrementant ajudes a la conciliació, arribant cada any a més famílies”. En l'actualitat, Mislata ha augmentat les places i els programes de pasqua: tant els fomentats per la regidoria de Joventut, com el de Polítiques d'Igualtat i la nova escola matutina i vespertina de Serveis Socials.

 

De fet, el col·legi Ausiàs March continua obrint les seues portes al campament de pasqua amb menjador social, una iniciativa per a ajudar als col·lectius més vulnerables. Per al regidor Ximo Moreno, “vam ser pioners fa una dècada d'aquesta mena d'ajudes a les famílies, i hui continuarem sent referent amb les escoles de pasqua. L'objectiu és no deixar a ningú arrere de la recuperació econòmica, sent més solidaris amb aquelles famílies que pitjor situació travessen”.

 

Les escoles de pasqua es prolongaran durant els pròxims dies. Entre altres activitats, Mislata continua fomentant aquests dies festius escolars la participació de manera transversal a totes les àrees de polítiques per a les persones; augmentant les places i la diversitat d'accions que van des de les arts plàstiques, els campaments urbans o activitats dirigides a escolars i joves.

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Divendres, 22 abril 2022 09:56