Els centres de persones majors de Mislata milloren les seues instal·lacions

Dimecres, 27 abril 2022 15:49 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 138 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Les persones majors de Mislata poden gaudir ja dels centres municipals destinats a les seues diferents activitats després de les reformes a les quals s'han sotmés en els últims mesos. I és que l'Ajuntament ha aprofitat els mesos en què les llars de majors van romandre tancats a causa de la pandèmia per a escometre diferents actuacions i reformes, i de pas adaptar-los a la nova realitat. Aquest és el cas del recentment estrenat centre d'Activitats Sènior de Majors Voluntaris que hui s'ha inaugurat després de la reforma integral que ha patit per a reconvertir-se en un espai més segur i confortable per a les persones majors de la ciutat.

 

L'Alcalde, Carlos Fernández Bielsa, al costat de la vicealcaldessa, Mª Luisa Martínez Mora, la regidora de Persones Majors i tinenta d'alcalde, Pepi Luján, i altres membres del govern municipal, han assistit a la reobertura d'aquest centre que, com ha indicat Bielsa, “servirà perquè el col·lectiu de persones majors vaja tornant a la normalitat i que puguen acudir amb total seguretat per a gaudir d'uns espais més accessibles, confortables i eficients”. En aquest sentit, el propi alcalde ha anunciat als i les allí presentes l'aposta del consistori a reprendre la vida a poc a poc en els centres, continuant amb la prevenció, i la realització d'activitats i eixides culturals, així com la celebració en el mes vinent de juny de la Setmana i del Dia de les Persones Majors, sense celebrar-se des de fa tres anys a causa de la pandèmia, i que “servirà d'homenatge a tot el col·lectiu per tot el que han aportat i aporten a la ciutat i pel seu comportament exemplar i responsable durant aquest temps de pandèmia”.

 

Just abans de la inauguració del local a la qual han acudit més d'un centenar de persones majors, l'alcalde i la regidora de l'àrea s'han reunit amb representants de totes les associacions de majors de la ciutat per a celebrar la reunió del Consell de la Tercera Edat, en la qual han posat en comú els programes d'activitats dels diferents centres i informació de caràcter municipal.

 

Quant a les reformes escomeses, el local de Majors Voluntaris ha experimentat una reforma integral de tot l'espai i una remodelació de totes les seues dependències, però no ha sigut l'únic centre que ha millorat les seues instal·lacions. Pel que respecta a la Llar del Quint, a més del canvi de tota la il·luminació, la principal intervenció ha sigut la substitució de la porta principal d'accés per una altra més segura i accessible; i per part seua, en l'espai de persones Majors de la Fàbrica s'ha procedit a un intercanvi d'usos del local per a facilitar un millor esplai de les persones usuàries, instal·lant-se a més nous equipaments i mampares separadores de cristall. A més, en tots ells, s'han instal·lat equips de purificació d'aire, la funció del qual és eliminar elements contaminants en l'ambient, netejant i purificant l'aire que es respira per a brindar una millor qualitat de vida.

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Dimecres, 27 abril 2022 15:49