El president del govern visita el Centre Integrat Públic de Formació Professional de Mislata

Dilluns, 16 Mai 2022 15:35 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 184 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Durant la visita, Pedro Sánchez ha anunciat que “demà el Consell de Ministres aprovarà destinar quasi 1.300 milions d'euros a la Formació Professional per a enguany”. Una xifra que repercutix en el Centre Integrat de Formació de Mislata, amb una inversió específica de 5 milions d'euros.

 

La primera visita institucional del president del govern a Mislata s'ha concentrat en el Centre de Formació Professional, on s'havia habilitat una sala prèviament per a la signatura del llibre d'honor de la ciutat, en companyia de l'alcalde i diversos membres del govern municipal. Posteriorment, la comitiva ha visitat mitja dotzena d'espais del centre educatiu, entre les quals es troben tallers de màrqueting, disseny de lents òptiques, ciberseguretat, big data o programació d'intel·ligència artificial.

 

El president del govern, Pedro Sánchez, ha explicat que “aquest Govern té ferma confiança en el poder de l'educació. Estem contribuint de manera decisiva a dignificar la Formació Professional com un camí educatiu tan important com qualsevol altre”. La roda de premsa s'ha produït amb posterioritat a una trobada en el qual han participat un centenar d'alumnes del centre, que durant el recorregut han aprofitat per a manifestar-li els avantatges del model educatiu i les aplicacions especialitzades que estan desenvolupant en aquest centre. Precisament es tracta d'un centre pioner a impartir formació professional en Òptica, Auxiliar d'Infermeria i Allotjaments hostalers.

 

L'alcalde de Mislata ha exercit d'amfitrió i s'ha mostrat “molt satisfet amb la visita, orgullós que el president del govern reconega a aquest centre d'FP com a referent del nostre país, i summament content per l'anunci de més inversió per a continuar fomentant l'educació, donant més oportunitats a la joventut del nostre país perquè complisquen els seus somnis”.

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Dilluns, 16 Mai 2022 15:36