Mislata obri El Terrat del Centre Sociocultural La Fàbrica com a nou espai lúdic

Divendres, 20 Mai 2022 14:52 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 106 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La sessió inaugural del Terrat de la Fàbrica es va emmarcar en plena voràgine d'esdeveniments del Mislata Art al Carrer, un MAC que en la seua huitena edició, després de la pandèmia, està omplint els barris d'espectacles per a tots els públics, reactivant el circ, el clown, les acrobàcies, la dansa i la música com a ingredients d'un festival consolidat en el calendari mislater.

 

El Terrat, així, va comptar amb l'actuació de la companyia de María Andrés, presentant la seua dramatúrgia “Fràgil”, un divertit monòleg gestual partint d'una caixa de cartó, que va implicar el públic assistent, un centenar de persones que van testimoniar l'obertura d'aquest nou espai de la Fàbrica. Així, El Terrat suposa un nou fòrum per a acollir esdeveniments vinculats amb la cultura i la participació. A més, compta amb un xicotet jardí vertical i dispositius d'instal·lació lumínica per a la realització d'espectacles nocturns.

 

L'alcalde, Carlos F. Bielsa, va assistir a l'obertura de l'espai i va recordar que “La Fàbrica és un emblema del nostre model de ciutat, que hem dissenyat entre tots i totes. Mentre en altres ciutats tancaven sales culturals, ací vam posar en marxa propostes culturals de gran importància, com a nostre MAC, perquè la cultura arribe especialment a qui no es pot permetre una entrada de teatre”. A més, va posar l'accent que “Mislata està de moda; i que ho aconseguim gràcies a la política cultural és tot un orgull”.

 

BENVINGUDA AL ‘CAMINANTE’ DE MIQUEL NAVARRO

El festival MAC continuarà aquesta vesprada amb un dels seus moments més importants d'aquesta edició: l'espectacle de la companyia Fil d’Arena que acompanyarà a la presentació de la nova escultura pública de Miquel Navarro a Mislata, “Caminante”, que està instal·lada en la confluència de l'Avinguda Blasco Ibáñez i l'inici de l'Avinguda de Gregorio Gea. A l'acte assistiran el propi artista, Miquel Navarro, l'alcalde i membres de la corporació municipal.

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Divendres, 20 Mai 2022 14:53