Mislata llança una nova edició del seu Pla Social d'Ocupació

Dilluns, 13 Juny 2022 10:09 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 78 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El govern de Mislata, complint amb el seu compromís en matèria d'ocupació i formació, llança una nova edició del seu Pla Social d'Ocupació Municipal, a través del qual les persones beneficiàries ocuparan un lloc de treball que els ajudarà a millorar la seua ocupabilitat o la seua reinserció en el mercat laboral.

 

Aquesta edició, igual que en anys anteriors, el Pla oferix 50 llocs de treball ramificats per edats. De manera que, un 55% dels llocs es destinen a persones d'entre 16 a 45 anys; el 40% per a majors de 45; i el restant 5%, és a dir 3 llocs, són destinats a persones amb diversitat funcional. Les persones seleccionades obtindran un contracte laboral de 3 mesos i cobriran necessitats del municipi en la prestació de serveis.

 

Per a l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, "la política ha de servir per a millorar la vida de les persones, per a donar-los oportunitats i futur, i per això llancem de nou el nostre Pla Social d'Ocupació, una iniciativa política pionera que posa de manifest la nostra voluntat per no deixar a ningú al marge. Per al govern de Mislata les persones i el principi d'igualtat d'oportunitats són la prioritat ".

 

El termini de registre de sol·licituds estarà obert de l'11 al 20 de juny, després d'haver-se publicat ja les bases aprovades en el Butlletí Oficial de la Província. La recollida de perfils i la seua documentació es tramitarà de manera telemàtica o a través de l'Agència de Desenvolupament Local. Per a presentar-se, el requisit és estar empadronat a Mislata amb dos anys d'antiguitat i constar com a aturat en la base de dades de LABORA. La baremació per a adjudicar les places se cenyirà estrictament a criteris socioeconòmics, valorant també els anys de residència en el municipi i el no haver sigut beneficiari d'anteriors programes d'ocupació municipal.

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Dilluns, 13 Juny 2022 10:10