‘Alcalde de Barri’ arriba al cor per als vianants de Mislata

Dimecres, 30 Novembre 2022 14:52 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 115 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Ahir va tindre lloc a Mislata una nova jornada del programa de participació ciutadana ‘Alcalde de Barri’. Una iniciativa pionera del govern municipal, que ja va posar en marxa durant la passada legislatura i que ara, després de la pandèmia sanitària, ha représ amb la seua tercera edició amb l'objectiu de traure les institucions a peu de carrer. La tercera de les jornades es va dur a terme en l'avinguda Gregorio Gea, situant-se l'estand de recepció enfront del Centre Cultural Carmen Alborch.

 

Nombrosos veïns i veïnes d'aquesta zona de gran concurrència van poder compartir uns minuts amb l'alcalde, gràcies a aquesta iniciativa que pretén "acostar l'administració a la ciutadania, escoltar les propostes del veïnat i tractar de resoldre els problemes que els preocupen", explica Bielsa. “La participació ciutadana dels mislaters i mislateres és fonamental perquè des de l'ajuntament puguem prendre decisions oportunes segons les peticions ciutadanes”.

 

A més de les trobades amb la ciutadania que s'acostava a l'estand, alcalde i membres de l'equip de govern, que també li van acompanyar, van mantindre reunions amb diferents col·lectius de la zona. Durant la sessió matutina, l'alcalde es va reunir amb representants de Creu Roja Mislata i es va acostar al Col·legi Sagrado Corazón i al CEIP Gregori Mayans; i durant la vesprada es va reunir amb les persones majors de la Llar de Fàtima i la Clavaria de San Francisco en el propi estand, i va acabar la jornada de participació ciutadana rebent als xiquets i xiquetes del Consell de la Infància i Adolescència. A més, com en les anteriors jornades ja realitzades, també es va instal·lar una urna en la qual totes les persones que van voler van poder depositar una targeta amb la seua consulta a l'alcalde.

 

Aquesta nova edició de ‘Alcalde de Barri’ es va inaugurar amb la jornada celebrada en la zona del Barri del Quint i va continuar amb una altra jornada en la plaça Músic Ibars. L'edició comptarà amb més jornades durant els pròxims mesos, en les quals l'alcalde visitarà altres zones de Mislata i en les quals tota la ciutadania que ho desitge tindrà l'oportunitat de poder-li traslladar directament a l'alcalde les inquietuds, problemes, suggeriments o agraïments que puguen tindre.

 

Al costat de l'estand de ‘Alcalde de Barri’ es van instal·lar també panells informatius pertanyents al programa de transparència i informació municipal ‘Ajuntament Obert’, gràcies als quals la ciutadania pot informar-se i conéixer els projectes que s'estan duent a terme o que es realitzaran pròximament des de les diferents àrees municipals.

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Dimecres, 30 Novembre 2022 14:52