Mislata celebrarà l’entrada al 2023 amb dos grans festes per a tots els públics

Dijous, 15 Desembre 2022 16:15 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 133 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Mislata ha organitzat, després del parèntesi de la pandèmia, una gran festa per a la nit del 31 de desembre en la Plaça de la Constitució per a la diversió i el gaudi dels veïns i veïnes de la ciutat. A més, i com a gran novetat d'enguany, el matí de l'últim dia de l'any també se celebraran les ‘Menudes campanades’, dirigides al públic infantil i familiar.

 

Per a l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, “aquestes celebracions, i la resta de programació preparada per a les dates nadalenques, fan de Mislata una ciutat dinàmica gràcies a una àmplia agenda orientada a tots els públics, que permetrà a la ciutadania quedar-se ací a passar-s'ho bé sense necessitat d'eixir del municipi”.

 

Per primera vegada, el matí del 31 de desembre tindrà lloc en la Plaça de la Constitució una gran festa infantil per a acomiadar l'any en família. A partir de les 10 del matí, La Colla d’À Punt visitarà Mislata amb tallers, activitats i ludoteca per a xiquets i xiquetes. A les 12 del migdia es realitzaran les ‘Menudes campanades’ amb llepolies o fruita i com a colofó d'aquest esdeveniment infantil hi haurà un concert familiar a càrrec de Dani Miquel i els Ma-me-mi-mo-músics.

 

Els mislaters i mislateres podran també reunir-se de nit per a donar la benvinguda al 2023 davant el consistori en una gran festa per a tots els públics i que serà d'accés lliure i gratuït. L'esdeveniment, que es desenvoluparà des de les 23.30 hores fins a les 3 de la matinada, comptarà amb les tradicionals campanades, un espectacle pirotècnic i l'animació de Dj’s. A més, es repartirà cotilló i raïm de la sort a les 2.000 primeres persones que assistisquen.

 

Informa Nou Horta. Mislata