Mislata dona més de 20 tones d'aliments a Creu Roja per a famílies sense recursos

Dimarts, 27 Desembre 2022 10:28 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 167 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La col·laboració entre l'Ajuntament de Mislata i l'associació local de Creu Roja ha sigut una constant al llarg dels anys; en els últims anys s'ha intensificat arran de la situació econòmica patida, primer per la pandèmia, i ara per la inflació econòmica que ha pujat els preus de la cistella de la compra. Des de l'àrea de Serveis Socials, el regidor Ximo Moreno assegura que “l'Ajuntament continuarà mantenint aqueix esforç anual per a poder arribar a més gent, a totes les famílies que s'han vist abocades a l'exclusió social, a una situació de pobresa i falta de recursos”.

 

Com a comentat Moreno, “més de 20.000 quilos d'aliments no peribles arribaran a prop de 400 famílies de Mislata aquests dies”. A l'esforç del consistori se suma la solidaritat que han mostrat associacions festives, culturals, col·legis o empreses entre molts altres. Per a l'alcalde, Carlos F. Bielsa: “Mislata demostra en moments com aquest que és una ciutat solidària, que aposta per la igualtat social, per no deixar a ningú al marge, i per prestar ajuda i recursos per als més febles”.

 

La direcció de Creu Roja Mislata s'ha mostrat agraïda novament, i han tornat a posar l'accent en la necessitat de continuar captant fons, nous socis i la col·laboració del voluntariat per a continuar duent a terme les seues accions, alguna cosa que des de l'associació han aconseguit gràcies a l'enorme solidaritat que mostrat la ciutadania de Mislata.

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Dimarts, 27 Desembre 2022 10:29