Més d’un centenar de xiquets i xiquetes participen en les Escoles de Nadal de Mislata

Divendres, 30 Desembre 2022 10:19 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 161 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Les xiquetes, xiquets i joves de Mislata durant aquestes vacances nadalenques estan participant en les Escoles de Nadal, impulsades per la Regidoria de Joventut i d’Igualtat de l’Ajuntament de Mislata. La iniciativa municipal, que pretén donar una solució de conciliació laboral i familiar al veïnat del 23 de desembre al 4 de gener, permet crear un espai de convivència d’alumnes de 3 a 16 anys on realitzen una ampla varietat d’activitats.

 

Els més de 110 xiquets i xiquetes i joves que estan participant en les Escoles de Nadal han rebut la visita del regidor de Joventut, Martín Pérez Leal, i d’Ana María Julián, regidora d’Educació. Leal afirma que “l’Ajuntament, amb aquestes activitats extraescolars, pretén donar resposta a una de les peticions més sol·licitades per les famílies i, a més, ho fa de manera gratuïta per assegurar-se l’accés a totes aquelles que puguen necessitar aquest servei”.

 

Les escoles, que s’han dividit en dos períodes, s’estan realitzant per una banda al Centre Sociocultural la Fàbrica i per altra a l’Hort de Casa Sendra. Ambdós iniciatives són gratuïtes per a tot l’alumnat inscrit gràcies al desenvolupament del ‘Pla Corresponsables – Mislata Concilia’, donant una especial prioritat a les unitats familiars amb necessitats especials de conciliació o amb dificultats d'integració per motius econòmics, socials o de diversitat funcional.

 

L’alumnat, a través dels tallers que es desenvolupen al llarg de les escoles, aconsegueix conèixer i sensibilitzar-se amb altres cultures, adquirir valors d’igualtat i fomentar la participació d’una manera dinàmica i propera, compaginant el treball a l’aula i a l’aire lliure.

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Divendres, 30 Desembre 2022 10:20