Mislata obri en El Canaló una de les àrees de jocs infantils més gran de la Comunitat

Dimarts, 07 Març 2023 11:44 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 43 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El nou parc infantil de quasi 500 m² té capacitat per a més d'un centenar de xiquets i xiquetes, i compta amb zones diferenciades per edats, jocs inclusius i gronxadors dobles per a ser utilitzats per una persona adulta acompanyant a un menor

 

El parc del Canaló de Mislata ja compta amb l'àrea de jocs i activitats per a la infància més extens de la ciutat. Aquest dissabte s'obria al públic aquest nou espai que acull una gran instal·lació amb tobogans i plataformes per a menors d'entre 6 i 12 anys. Els jocs també compten amb espais contemplats per a menors d'aqueixes edats i amb elements aptes per a menors amb diversitat funcional. A més, el mobiliari de l'entorn de la zona de jocs s'ha fabricat amb material reciclat a partir dels taps de plàstic que es recullen en els diferents contenidors en forma de cor instal·lats a la ciutat.

El nou parc, instal·lat en l'espai central del parc del Canaló, suposa un canvi en el paisatge del parc i un nou reclam d'oci per als centenars de famílies que passegen per aquests espais diàriament. Per a l'alcalde, Carlos F. Bielsa, “aquesta nova infraestructura correspon a un equipament espectacular, de la qual existeixen pocs exemplars a la Comunitat Valenciana, i que al costat dels elements ja existents com la tirolina i els rocòdroms, han convertit el parc del Canaló en un referent d'espais verds de tota la província”.

Per a la seua obertura, l'Ajuntament va organitzar una gran festa infantil que va comptar amb animació musical, xanquers i malabaristes, activitats i tallers de pintacaras, globoflèxia, xapes i polseres, així com una gran xocolatada per a esmorzar.

Aquesta instal·lació culmina el procés d'instal·lació de parcs infantils en els barris de Mislata, un projecte continuat en el temps i que ha obtingut molt bona resposta en tots els casos. Així, el del Canaló se suma als ja renovats en la Plaça Major, Príncep d'Astúries, l'avinguda de la Pau, el carrer L'Eliana i la Plaça Ciutat de la Llisa.

Modificat el Dimarts, 07 Març 2023 11:44