Mislata reparteix 580 bonometros perquè les persones majors viatgen gratis en transport públic

Dimecres, 15 Març 2023 13:09 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 43 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La prestació social entregada per l'Ajuntament va dirigida al col·lectiu de pensionistes i persones amb mobilitat reduïda

 

Carlos F. Bielsa: “Des de l'Ajuntament estem fent un esforç per a defensar les oportunitats de totes les veïnes i veïns per igual, un esforç per a facilitar ajudes que permeten que ací es visca millor, que tinguem millors serveis públics”

L'Ajuntament de Mislata ha repartit enguany un total de 580 bonometros amb els quals les persones majors i les persones amb mobilitat reduïda podran viatjar gratis durant tot l'any, sense límits de viatges, per les zones A i B de la xarxa de Metrovalencia. Les ajudes al transport són una prestació social entregada i finançada íntegrament per l'Ajuntament.

L'acte de lliurament dels bons de transport s'ha celebrat aquest matí en el Centre Sociocultural La Fàbrica, al qual estaven citats el primer centenar de nous usuaris. L'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, ha realitzat el lliurament de les targetes al costat de la vicealcaldessa, María Luisa Martínez Mora, el regidor de Benestar Social, Ximo Moreno, i altres membres de l'equip de govern.

Per a l'alcalde, “aquestes ajudes són un compromís amb la persones jubilades i pensionistes de Mislata, perquè entenem que l'escassetat de recursos no pot suposar-los un aïllament social”. Per part seua, el regidor de Benestar Social ha afirmat que “l'ajuntament ha fet un desemborsament superior perquè aquesta ajuda arribe a més persones, ja que sabem que els pensionistes han sigut el col·lectiu més castigat per la pujada de la inflació”.

A més, enguany l'Ajuntament de Mislata ha signat un conveni de col·laboració amb Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana que permet aplicar descomptes en les tarifes de Metrovalencia a les persones majors pensionistes i les persones amb mobilitat reduïda. L'acord, que permet afavorir les opcions de mobilitat als col·lectius citats, té un període inicial de quatre anys, així com possibles pròrrogues.

Modificat el Dimecres, 15 Març 2023 13:09