Mislata celebra la Fira del Medi Ambient fomentant el reciclatge

Dijous, 11 Mai 2023 19:18 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 48 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'esdeveniment ha reunit centenars d'escolars en la desena edició de la fira celebrada en l'avinguda Gregorio Gea sota el lema “Cuidem de Mislata, reciclem”

La Fira de Medi Ambient de Mislata, que ha celebrat la seua desena edició, té com a principal objectiu, igual que en els anys anteriors, conscienciar a la ciutadania –especialment a la població més xicoteta- sobre la necessitat de cuidar i respectar l'entorn, a més de la importància de separar els residus i reciclar-los correctament i promocionar una mobilitat sostenible.

Centenars de veïns i veïnes van passar durant tot el dia d'ahir per l'avinguda Gregorio Gea, per a participar en les activitats i tallers d'aquesta Fira del Medi Ambient. Al matí, la Fira va estar dirigida als i les escolars de Primària dels col·legis de Mislata i, ja a la vesprada, oberta al públic en general. La jornada va finalitzar al voltant de les huit de la vesprada amb el sorteig d'una bicicleta entre tots els i les assistents, per a promoure la mobilitat sostenible.

La temàtica principal d'aquesta edició continua sent el reciclatge, com els anys anteriors. A més, l'Ajuntament i Nemasa han volgut tornar a fer un especial èmfasi en els efectes mediambientals derivats del calfament global i en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), com la importància de les energies renovables i el consum responsable.

Modificat el Dijous, 11 Mai 2023 19:19