La Regidoria de Cultura de Paiporta ofereix teatre gratuït en anglès per a més de 2.700 escolars

Dimecres, 22 Novembre 2017 12:48 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 571 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Paiporta ofereix esta setmana teatre gratuït en anglès per a 2.751 xiquetes, xiquets i joves de huit centres educatius de la localitat. Les funcions es porten a terme de matí a L'Auditori Municipal, en sessions concertades amb cada centre. Es representen dues obres: el musical 'Jack and de beanstalk', per al públic de Primària, i 'Sleepy Hollow', per al de Secundària.

L'alumnat que assistirà a les funcions procedeix dels CEIP Ausiàs March, Lluís Vives, L'Horta i Rosa Serrano, i del col·legi La Inmaculada, mentre que també participaran joves dels IES Andreu Alfaro i La Sénia, així com joves de La Inmaculada.

Aquesta nova iniciativa de la Regidoria de Cultura “es pren dins de la política de fer accessible la cultura a tota la població”, ha explicat el regidor de l'àrea, Alberto Torralba. “Volem que tota la ciutadania, sense cap tipus de barrera econòmica, tinga dret a accedir als recursos culturals que hem d'oferir com a Ajuntament”, ha afegit Torralba. L'aprenentatge de l'anglés “és importantíssim per a eixamplar els coneixements i les possibilitats laborals de les xiquetes i xiquets, i el teatre és una magnífica via d'aprenentatge d'aquesta llengua”, ha conclòs el regidor.

Les funcions es mantindran en horari de 9.30 i 11.00 hores fins a aquest dijous, quan se celebraran les últimes i es tancarà una setmana d'intensa activitat matinal a l'Auditori Municipal. 

 

Informa Nou Horta. Paiporta

Modificat el Dimecres, 22 Novembre 2017 12:52