Gran festa de Nadal de la campanya d'animació lectora Colla de Lletres de Paiporta

Dijous, 21 Desembre 2017 13:29 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 1124 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La regidoria de Foment de les Arts Escèniques i Biblioteca de l'Ajuntament de Paiporta ha celebrat aquesta setmana la festa de Nadal de la campanya d'animació lectora Colla de Lletres. En una sessió portada a terme a l'Auditori Municipal per la gran afluència de públic esperada, la narradora Eva Andújar va donar continuïtat al cicle gratuït de conta-contes. Colla de Lletres continuarà en 2018 i s'emmarca dins de les accions que porta endavant l'Ajuntament per a fomentar l'interés per la literatura del públic més jove, un dels objectius de Paiporta en declarar-se Ciutat Lectora.

La segona edició de la Colla de Lletres va començar a l'octubre i ha oferit un total de 10 sessions obertes al públic en general i gratuïtes. Totes les convocatòries han registrat un notable èxit d’assistència a la Biblioteca Pública Maria Moliner Ruiz, amb al voltant de 80 persones entre xiquetes, xiquets, pares i mares.

La ‘Colla’ ha comptat amb les narradores Ana Canet, Eva Andújar i Tania Muñoz per a les 10 sessions programades, i és una iniciativa de la regidoria de Foment de les Arts Escèniques i Biblioteca, de la qual és titular la regidora Teresa Verdú. L’objectiu global és fomentar la lectura i l’interés pels llibres i el món de la literatura. entre xiquetes i xiquets de dos a sis anys. El curs passat es va iniciar amb una primera edició en què es va aconseguir fidelitzar a una bona quantitat de públic, que en aquesta segona convocatòria s’ha multiplicat.

La ‘Colla’ dóna continuïtat a altres iniciatives dins del marc de la declaració de Paiporta com a Ciutat Lectora. Aquestes accions no sols van dirigides a públic infantil, sinó també al públic adult, com és la celebració del Festival de Narració Oral Paiporta Món de Contes, la constitució del Club de Lectura i el Taller d'Escriptura a la pròpia Biblioteca Maria Moliner, o les contínues presentacions de novetats editorials i visites guiades per a xiquetes i xiquets en aquesta magnífica infraestructura de la qual pot disfrutar tota la ciutadania de Paiporta.


Informa Nou Horta. Paiporta