Paiporta s’incorpora al Consorci Joves.net, una experiència model de treball en xarxa en matèria de joventut

Dilluns, 12 Novembre 2018 11:56 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 259 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Ple del Consorci Joves.net va aprovar per unanimitat la incorporació de Paiporta a esta xarxa de municipis que treballen de forma coordinada en el desenvolupament d’actuacions adreçades a la joventut.

La Xarxa Joves.net és una plataforma de treball col·lectiu que té com a grans finalitats millorar la qualitat de les accions dirigides als i les joves, facilitar el tractament i la difusió de la informació juvenil evitant la duplicitat d'esforços i prestigiar les polítiques de joventut en el conjunt de les polítiques locals. En definitiva, realitzar de manera coordinada i compartida, amb uns mínims de qualitat i efectivitat, accions d'informació i de dinamització i promoure activitats socioeducatives en el marc de l'educació no formal.

Amb la incorporació de Paiporta, feta efectiva el passat 17 d'octubre en presència del regidor de Benestar Social i Participació Ciutadana, Guillem Montoro, són ja 23 els municipis que formen esta entitat supramunicipal: Alaquàs, Albal, Aldaia, Almussafes, Catarroja, Godella, La Pobla de Farnals, Mancomunitat del Barri del Crist, Manises, Mislata, Moncada, Museros, Paiporta, Paterna, Picanya, Picassent, Quart de Poblet, Rocafort, Sagunt, Sedaví, Silla, Torrent i Xirivella.

La trajectòria continuada, la professionalitat, la qualitat de les campanyes i accions, així com la seua singularitat, són alguns dels elements que han convertit la Xarxa Joves.net en una de les experiències de major prestigi i reconeixement en el món de les polítiques de joventut.

El personal del departament de joventut de Paiporta s’ha incorporat ja a les estructures de coordinació de la xarxa i està treballant en planificació de campanyes com Practica Salut, Alumnat actiu o Horta Neta al municipi de cara al 2019.

 

Informa Nou Horta. Paiporta