El CEIP L’Horta de Paiporta guanya el premi al millor projecte per ‘El Maratón al Cole’

Dilluns, 13 Gener 2020 14:32 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 364 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Després d’haver estat treballant la unitat docent de la Marató de València al llarg de diverses setmanes, d’haver fet la seua pròpia cursa i haver participat animant el dia de la competició a València el CEIP L’Horta de Paiporta ha resultat guanyador del premi a la millor implantació del projecte ‘El Maratón al Cole’, iniciativa escolar de la Marató de València en què aquest centre educatiu ha participat en la seua edició de 2019.

 

L’organització ha comunicat aquesta setmana a L’Horta que ha resultat guanyador d’entre els 33 centres participants en el concurs de millor implementació del projecte, que vincula, a través de concursos i activitats relacionades amb les diferents matèries educatives, la pràctica de l’esport amb la transmissió de valors, la cultura de l’esforç, la millora de la qualitat educativa i la lluita contra el sedentarisme i l'obesitat.

 

El premi es plasma en una ajuda de 200 € per a compra de material esportiu. A més, el vídeo resum preparat per L’Horta sobre l’evolució d’aquestes setmanes de realització del projecte serà la imatge de promoció de la nova edició de 2020. El director del centre, Vicent Giménez , ha manifestat la seua satisfacció pel reconeixement. Felicitacions també traslladades des de la corporació municipal i la seua Regidoria d’Educació.

 

Més de 12.000 xiquets i xiquetes d'educació primària, entre els quals es troba l’alumnat de L’Horta, han treballat en família, amb amics o en altres entitats esportives, en l'escola o fora, la defensa de l'esport com a eina per a la promoció d'hàbits saludables.

 

 

Informa Nou Horta. Paiporta