Paiporta ofereix un curs d’atenció sociosanitària a persones dependents

Dimarts, 22 Desembre 2020 10:52 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 140 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Servei Municipal d’Ocupació, Formació i Comerç de Paiporta ofereix un curs d’atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials, per al que ja està en marxa la inscripció.


La formació està destinada a persones en situació de desocupació. Per a inscriure’s, cal estar donat d’alta en Labora, accedir a l’espai personal i apuntar-se a aquest curs que va destinat a dotar de coneixements i recursos a persones per a treballar en residències i institucions socials.


El curs començarà a finals de gener de 2021, constarà de 490 hores entre les classes presencials i les pràctiques posteriors en empreses i es perllongarà fins al mes de juny de 2021.


L’objectiu d’aquesta formació és dotar a les persones desocupades d’una certificació professional que els permeta retornar al mercat laboral en un sector amb una altíssima demanda de personal.


De fet, en anteriors edicions de formacions similars, la taxa d’ocupació ha sigut molt elevada, i pràcticament tot l’alumnat ha eixit de la formació amb un lloc de treball en el sector.

 

Informa Nou Horta. Paiporta