Arriben als campaments sahrauís els equips informàtics cedits per l’Ajuntament de Paiporta

Dimecres, 23 Juny 2021 12:21 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 197 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El material del departament d’Informàtica cedit per l’Ajuntament de Paiporta per als campaments sahrauís ja ha arribat al seu destí.

 

La donació, que es va fer a l’ONG paiportina Apahu, consistia en sis torres i un portàtil que han servit per a muntar una oficina completa a l’Associació Sahrauí de Víctimes de Mines (ASAVIM) i també per modernitzar i digitalitzar la gestió del centre de joventut i d’esport local.

 

El ministre sahrauí de Joventut i Esport, Musa Salma, ha transmés a través d’un missatge d’àudio, el seu agraïment a la Regidoria d’Innovació i a Paiporta per aquest gest, remarcant la importància d’aquest tipus d’aportacions en un moment amb problemes i dificultats en les fronteres i gran carència de material i suport, que pateix especialment la joventut.

 

“Ens dóna molta satisfacció i alegria veure com la nostra ajuda es materialitza. Aquest tipus de gests són els que donen sentit a la nostra feina diària, i continuarem col·laborant i aportant amb tot el que puguem”, ha conclòs la regidora d’Innovació, Mª Jesús López.

 

Informa Nou Horta. Paiporta