‘Cultura a la Fresca’ duplica la seua oferta i amplia la programació a tots els caps de setmana d’estiu

Dilluns, 28 Juny 2021 09:19 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 195 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament de Paiporta, a través de la Regidoria de Cultura, torna a impulsar per segon any consecutiu la iniciativa ‘Cultura a la Fresca’, una proposta variada i d’oci que ofereix diverses alternatives de cinema d’estiu i d’esdeveniments culturals per als caps de setmana de juliol i agost. Una alternativa per a la població paiportina enfront de les circumstàncies excepcionals que encara vivim a conseqüència de la pandèmia sanitària.

 

“El panorama sanitari de la Covid aquest estiu és molt més tranquil·litzador respecte l’any passat i en unes circumstàncies millors podem ampliar l’oferta cultural i també el públic assistent. Enfront de la realitat que vivim, tornem a traure la cultura al carrer i a oferir propostes variades d’oci a paiportins i paiportines”, ha explicat l’alcaldessa en funcions i regidora de Cultura, Maribel Albalat.

 

Com ja és habitual, la plaça 3 d’abril serà l’espai on es podrà gaudir de les projeccions del cinema a la fresca, amb una oferta ampliada i que es duplica respecte a 2020. Obrirà la programació divendres 2 de juliol “Spiderman: lejos de casa”. També hi haurà propostes d’humor i de de cinema espanyol com “Te quiero imbécil” (dia 9 de juliol) i cine internacional, com el film musical “Yesterday” (23 de juliol). Les projeccions es realitzaran en divendres, a partir de les 22.30 hores.

 

Pel que fa a l’apartat de propostes culturals, els jardins del Museu de la Rajoleria acolliran una gran diversitat d’espectacles i actuacions per a tota classe de públic, des de familiar fins a infantil o adult. Entre els espectacles hi haurà humor amb els monòlegs d’Óscar Tramolleres i Piter Pardo (3 de juliol), teatre infantil amb “Antipasti” (10 de juliol), circ amb “The Troupers” (30 de juliol) o música d’autor amb el concert d’Òscar Briz (31 de juliol). La cita als jardins del Museu serà en dissabte, a partir de les 19.30 hores en el cas dels espectacles infantils i a les 22.30 hores per a la resta de propostes.

 

També hi haurà una proposta cultural musical molt especial i significativa amb el concert homenatge al músic paiportí Vicente Tarazona. Una proposta de música pop rock dels 60 i 70 a càrrec dels grups Inercia i Fuego per al dissabte 24 de juliol, a les 23 hores, als jardins del Museu. L’entrada serà gratuïta i oberta a tota la població, amb limitació d’aforament.

 

“Continuem necessitant de la cultura i els espectacles i esdeveniments que nodrisquen les nostres inquietuds. No obstant això, encara convivim amb la Covid i per això hem de gaudir de l’estiu i de la cultura amb molta precaució. És el que anem a fer a Paiporta”, ha matisat Albalat.

 

Els dos espais on es duran a terme les activitats de ‘Cultura a la Fresca’ tindran un aforament limitat i control d’accés. A més, l’accés al recinte es farà amb l’ajuda de personal al càrrec. Aquestes dues ubicacions compleixen amb totes les mesures de seguretat i garanties sanitàries, seguint la normativa anticovid en vigor.

 

La programació completa es pot consultar en línia a través de l’adreça paiporta.es/programacultura.

 

Informa Nou Horta. Paiporta

Modificat el Dilluns, 28 Juny 2021 09:22