Primera presa de contacte entre la nova regidora d’Economia, Olga Sandrós, i l’Associació de Comerç de Paiporta

Dilluns, 19 Juliol 2021 10:14 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 409 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La regidora d’Economia, Ocupació i Comerç de Paiporta, Olga Sandrós, ha mantingut aquesta setmana la seua primera reunió amb l’Associació de Comerç de la localitat, acompanyada per la primera tinent d’Alcaldia i regidora d’Hisenda i Administració General, Isabel Martín.


Per part de l’entitat que aglutina nombrosos comerços paiportins de proximitat ha assistit la seua presidenta, Maria Florencia Miretti, el vicepresident, José Antonio Casans, i la tècnica, Silvia Muñoz.


Sandrós s’ha marcat el reforç de l’Associació de Comerç com un dels reptes de futur: «Pensem que el comerç local ha de tindre una veu forta i clara, ha de ser un actor protagonista de primer ordre en la vida paiportina, i ens esforçarem conjuntament per a fer-la créixer encara més i consolidar-se com a òrgan que aglutine un agent econòmic i social fonamental per a Paiporta com és el comerç de proximitat», ha afirmat la regidora d’Economia, Ocupació i Comerç.


La trobada, que també ha servit per a presentar-se a la nova responsable de l’Àrea d’Economia, anirà seguida de la signatura del conveni entre l’Ajuntament i l’Associació de Comerç de Paiporta, que es produirà en els pròxims dies. El consistori va duplicar la subvenció a l’entitat, dels 2.500 euros que rebia fins al 2019 als 5.000 que percep des de 2020.

 

Informa Nou Horta. Paiporta