Primeres reunions de presa de contacte de l’alcaldessa Maribel Albalat amb col·lectius paiportins

Dimecres, 21 Juliol 2021 13:30 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 475 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat, ha mantingut una sèrie de trobades i reunions amb representants del teixit associatiu fester, educatiu i juvenil de la localitat com a primera presa de contacte amb aquests col·lectius.

 

Albalat ha pogut escoltar de primera mà les inquietuds, necessitats i propostes que li han plantejat. “Com vaig afirmar al meu discurs d’investidura, la meua prioritat és parlar amb la ciutadania i col·lectius socials paiportins; ser permeable i escoltar les seues idees, necessitats...”, ha matisat l’alcaldessa.

 

Acompanyada per la regidora de Cultura, Esther Torrijos, la passada setmana rebia al Grup de Danses de Sant Roc, Festers de Sant Roc, Portadors de Sant Roc, Intercomparsa de Moros i Cristians, Clavaris del Crist i Junta Local Fallera. L’alcaldessa i la regidora de Cultura tractaren amb les principals associacions festeres de Paiporta l’estat d’aquest teixit associatiu, així com la marxa de la vida associativa en el context de la pandèmia sanitària. Ambdues representats municipals agraïren la col·laboració i total disposició d’aquest col·lectiu, que fins i tot ha renunciat a una part de les seues subvencions per sumar-se a la lluita contra la Covid, al temps que expressaren el total suport de l’Ajuntament i disponibilitat per ajudar-les en el que necessiten.

 

Així mateix, juntament amb Alejandro Sánchez, regidor d’Educació, Albalat també mantenia una reunió amb InterAmpa, marcada per la concòrdia i el bon enteniment. A l’encontre es va fer una valoració molt positiva del curs que ha finalitzat, alhora que es tractaren altres qüestions com ara l’avanç dels tres Plans Edificants, les noves ajudes a l’escolarització en escoletes i al transport que es posaran en funcionament a partir del pròxim mes de setembre, o l’augment de les subvencions a les diferents Ampes, que passen de 8.000 euros a 21.000 euros.

 

Finalment, acompanyada per la regidora d’Esport, Marian Val, l’alcaldessa es trobava amb representants de Juniors, Cor Joves i de l’Associació d’Estudiants de la Sénia. Aquests col·lectius associatius més joves parlaren sobre els seus projectes i expectatives, i expressaren les seues idees i propostes a les representants municipals.

 

“Faig un balanç molt positiu d’aquestes primeres reunions. Crec que és molt important començar el meu mandat establint les bases d’un diàleg obert i fluid amb la població paiportina, en aquest cas a través dels col·lectius associatius. En vindran moltes més, n’estic segura”, ha conclòs l’alcaldessa.

 

Informa Nou Horta. Paiporta