Comença el període de sol·licitud per a demanar les ajudes al transport de jove estudiantat paiportí

Dijous, 30 Setembre 2021 10:19 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 190 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Demà divendres, dia 1 d’octubre, començarà el període d’inscripció per a sol·licitar les ajudes al transport de jove estudiantat paiportí que ha posat en marxa per primera vegada aquest curs la Regidoria d’Educació.

 

En paraules del regidor d’Educació, Alejandro Sánchez, “aquestes ajudes responen a l’aposta de l’equip de govern per trobar noves fórmules que garantisquen l’accés universal a l’educació de tota la població paiportina, facilitant-li les mateixes oportunitats sense privar d’aquest dret fonamental a cap persona per raons econòmiques”.

 

Les noves subvencions al transport s’adrecen a joves entre els 16 i els 28 anys, empadronats a Paiporta, que cursen estudis en nivells postobligatoris d’ensenyament i que no s’impartisquen en centres educatius de la localitat. A més de l’empadronament, s’haurà d’acreditar la matrícula en un centre universitari o d’educació secundària no obligatòria, formació professional bàsica, ensenyaments artístics i/o musicals, públic o concertat, de la Comunitat Valenciana.

 

Les sol·licituds es podran presentar entre l’1 i el 15 d’octubre. En total es destinaran 25.000 euros del pressupost de l’àrea a aquestes subvencions.

 

El procediment per a demanar aquestes subvencions es realitzarà per via telemàtica, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Paiporta. La informació completa i les bases es poden consultar al web d’Educació.

 

Informa Nou Horta. Paiporta