La campanya de Participació ‘Paiporta Opina’ escolta al veïnat de la localitat

Dimecres, 24 Novembre 2021 15:09 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 130 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament de Paiporta ha llançat una campanya de Participació Ciutadana que acostarà als carrers de la localitat i a paiportins i paiportines a l’alcaldessa Maribel Albalat, així com a membres del govern municipal.

 

‘Paiporta Opina’ és una ambiciosa campanya de Participació Ciutadana que des de l’àrea s’ha estat preparant al llarg dels últims mesos, amb l’objectiu d’escoltar a la població paiportina en un exercici de govern obert i escolta activa, al mateix temps que s’acosta l’administració local a la ciutadania i es polsa l’opinió de la gent.

 

“Em vaig comprometre com a alcaldessa a estar a peu de carrer, escoltant a la gent i atenent les seues necessitats personalment”, ha manifestat l’alcaldessa. Albalat també s’ha referit al seu treball diari de gestió a l’Ajuntament. “Encara que aquesta tasca diària és també molt important no pot suposar perdre la perspectiva del carrer i del contacte directe amb la ciutadania. L’administració local és l’entitat pública de major proximitat amb la població, i per això hem de visibilitzar aquest fet estant al costat de la gent”.

 

Per la seua part, la regidora de Participació Ciutadana, Esther Torrijos, ha manifestat la seua intenció de “fomentar la participació activa i directa de la ciutadania a través de propostes com aquesta. Estar al carrer amb paiportins i paiportines és fonamental; és l’expressió de la cogovernança amb la ciutadania, la Democràcia participativa i el govern obert. Per això, continuarem impulsant aquest tipus d’iniciatives”.

 

El pròxim dilluns 29 de novembre, tindrà lloc la primera cita amb ‘Paiporta Opina’. Serà a la plaça Cervantes, coincidint amb el Mercat Municipal, entre les 9 i les 13 hores. L’alcaldessa estarà present al punt d’informació, instal·lat en una carpa mòbil, per a intercanviar opinions, sentir propostes, idees i suggeriments per a millorar Paiporta. L’agenda per a la jornada inclourà visites a associacions i entitats locals. Així mateix, es convidarà a la ciutadania a omplir uns qüestionaris que ajudaran al consistori a conéixer millor les propostes ciutadanes per a millorar els barris paiportins.

 

La següent cita amb la Participació Ciutadana serà divendres 10 de desembre, a la plaça Xúquer (de 17 a 20 hores). ‘Paiporta Opina’ tindrà continuïtat a partir del pròxim 2022, visitant altres places i veïnats paiportins. Tota la informació sobre ‘Paiporta Opina’, així com les pròximes dates i punts de trobada, es poden consultar a paiporta.es/paiportaopina.

 

Informa Nou Horta. Paiporta