La Regidoria d’Igualtat i InterAMPA convoquen un concurs de còmics a Paiporta

Divendres, 14 Gener 2022 13:21 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 119 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Paiporta i InterAMPA han organitzat, amb la col·laboració de l’Associació de Comerç de Paiporta, un concurs de còmics per la igualtat de gènere. El certamen està obert a l’alumnat des de cinquè de Primària a Batxillerat, i també poden participar joves de Formació Professional Bàsica i Cicles Formatius dels huit centres educatius paiportins.


L’objectiu de la iniciativa és fomentar la creativitat de l’alumnat i conscienciar sobre la necessitat de continuar avançant en el camí cap a la igualtat.


Les persones interessades en participar poden fer arribar les seues obres abans del 31 de gener a l’adreça de correu electrònic d’InterAMPA (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.). D’acord amb el reglament publicat per la federació local d’AMPAs, les obres han de ser de creació pròpia, inèdites, i no poden haver estat premiades en altres concursos.


Els treballs es classificaran en tres categories: la de l’alumnat de cinquè i sisè de Primària, la dels i les estudiants d’ESO i la dels i les joves que cursen Batxillerat, FP Bàsica i Cicles Formatius de Grau Mitjà i Grau Superior.


Per a la primera categoria, la guanyadora o el guanyador s’emportarà un xec regal per valor de 70 euros, gentilesa de l’Associació de Comerç de Paiporta. Per a la categoria d’alumnat d’ESO, la Regidoria d’Igualtat entregarà packs de còmics, i per a la tercera categoria, InterAMPA donarà un obsequi a la persona guanyadora.


El concurs està obert a obres de tot tipus, en color o blanc i negre, i amb qualsevol tècnica artística, incloses les digitals. En tot cas, l’extensió ha d’estar entre un i tres fulls com a màxim. El jurat estarà format per representants d’InterAMPA, la Regidoria d’Igualtat i professorat de dibuix, i es valorarà l’ús del llenguatge inclusiu i no sexista, la bona presentació, la no utilització de cossos sexualitzats, que es fomente la participació de les dones en tot tipus de treballs i que complisca els objectius del concurs quant a la promoció de la igualtat.

 

Informa Nou Horta. Paiporta