Paiporta prepara les seues Falles amb la reunió de coordinació prèvia

Dijous, 10 Març 2022 18:07 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 201 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Auditori Municipal de Paiporta ha acollit aquest matí la reunió de coordinació prèvia a la celebració de les Falles 2022 per a organitzar el dispositiu del consistori i les forces de seguretat de cara a la celebració de la festa.

 

En la trobada han participat l’alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat; el regidor d’Interior, Vicent Císcar; la regidora de Cultura i Festes, Esther Torrijos, així com representants de Guàrdia Civil, Policia Local, Protecció Civil, l'empresa municipal de serveis Espai i personal tècnic de l'Ajuntament.

 

L’alcaldessa, Maribel Albalat, espera “que aquestes Falles es desenvolupen amb tota normalitat i sense incidents. Hi ha moltes ganes de falles entre la població i animem a totes i tots a gaudir de la festa i fer-ho amb responsabilitat”.

 

En la reunió, celebrada en un clima de cooperació, s’han detallat alguns dels canvis puntuals en les ordenances que decreta el ban de falles quant a horaris, ús de pirotècnia, talls de carrers, plantaes dels monuments i muntatge de les carpes. També sobre assumptes de neteja i horaris dels actes oficials i les revetlles.

 

Els talls al trànsit i a la circulació habitual en via pública es produiran entre el 10 de març i el dia 20. Respecte al muntatge de carpes, les comissions es troben en mig del procés, que es perllongarà uns dies segons les seues necessitats d’intendència i aprovisionament. Quant a les mascletaes, es dispararan des del Pont Vell, com també el castell de la Nit del Foc del dia 18.

 

En matèria de seguretat, hi haurà presència policial, així com reforç i suport de Protecció Civil, durant els actes centrals de les Falles, com ara entrega de premis o cremà. A més, la Guàrdia Civil col·laborarà cobrint aquells actes o espais on no arribe Policia Local, a l’hora que vetllarà per la seguretat ciutadana, com de manera acostumada.

 

Informa Nou Horta. Paiporta