Torna a Paiporta la campanya de teatre en valencià gratuït per a públic escolar ‘Anem al Teatre’

Dimarts, 03 Mai 2022 11:41 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 92 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Auditori Municipal de Paiporta acull aquests dies l’activitat escolar ‘Anem al Teatre’, iniciativa encetada des de la Regidoria de Cultura en 2017 per fomentar els espectacles teatrals en valencià entre el públic escolar paiportí.

 

L’activitat es reprén aquest 2022 després de dos anys de pandèmia on s’ha hagut d’ajornar. Ara, més de 2.800 xiquetes i xiquets de Paiporta passaran al llarg d’aquesta setmana per les butaques de l'Auditori, amb peces destinades a les diferents edats dels escolars.

 

L'Ajuntament de Paiporta assumeix el cost de les entrades, la qual cosa permet que totes i tots els escolars tinguen accés lliure a aquestes funcions, enfocades al coneixement primerenc del teatre.

 

La regidora de Cultura, Esther Torrijos, ha manifestat sobre la campanya “la voluntat del consistori i aquesta regidoria d’acostar aquest art al públic més menut, que totes i tots els xiquets puguen gaudir d’ell independentment de la seua situació econòmica. Amb ‘Anem al Teatre’ estem formant usuaris habituals de cultura”.

 

La campanya ‘Anem al Teatre’ està destinada a alumnat d'Infantil i Primària de tots els centres educatius de la localitat. En passes dobles matinals, l'Auditori ha anunciat ‘Ludwig i el duro perdut', ‘Jo no sóc Cigronet’, 'Rob’ i 'Bola’, de diferents companyies.

 

Informa Nou Horta. Paiporta