Oberta la inscripció per a la X Fira Comercial de Paiporta

Dijous, 05 Mai 2022 13:18 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 183 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Regidoria d’Economia, Ocupació i Comerç ha obert aquesta setmana la inscripció per a la Fira Comercial de Paiporta, que arriba a la desena edició després de dos anys de parèntesi a causa de les restriccions sanitàries per la pandèmia.


Tots els comerços paiportins interessats en prendre part en la fira es poden inscriure en línia, al web paiporta.es/firacomercial, fins al pròxim 20 de maig. La fira tindrà lloc al carrer Sant Joaquim el pròxim 4 de juny.


Per a la regidora d’Economia, Olga Sandrós, «és una gran notícia la recuperació de la fira, ja que suposa un gran impuls al teixit comercial local de Paiporta, que és un element fonamental per a la vertebració del nucli urbà i per a l’economia local, al ser creador d’ocupació de qualitat i revertir bona part dels seus beneficis en la pròpia economia paiportina».


«La nostra aposta, sense cap mena de dubtes, és el comerç local ja que, sense ell, seríem un poble més pobre, sense vida a peu de carrer, i per això ens hem esforçat al màxim en ajudar-lo en temps de pandèmia, amb la tramitació de més de 700.000 euros en ajudes, i també al ser un dels primers pobles que va aprovar subvencions des de l’àmbit local als comerços, treballadores i treballadors autònoms», ha afirmat la regidora d’Economia, Ocupació i Comerç, Olga Sandrós.


Per a l’Àrea de Comerç, aquesta fira «suposa la recuperació de certa normalitat, i un agraïment als comerços de proximitat que varen fer un esforç enorme per adaptar-se a les restriccions, es varen reconvertir per a continuar oferint serveis a la seua clientela, i no ens oblidem d’això, i volem retornar-los eixe esforç amb iniciatives com la fira, que els donen un impuls necessari».


D’acord amb les bases publicades en el tràmit de la seu electrònica per a sol·licitar la participació en la Fira Comercial, la Regidoria d’Economia, Ocupació i Comerç finança al 100% el lloguer de les casetes, mentre que els comerciants han de sufragar la taxa per ocupació de via pública.


La fira comptarà amb activitats paral·leles de dinamització i entreteniment sufragades per l’Àrea d’Economia amb l’objectiu d’incentivar l’afluència de públic al llarg de tot el dia de celebració. Més endavant es donarà a conéixer el programa complet.

 

Informa Nou Horta. Paiporta