La regidoria d’Economia, Ocupació i Comerç de Paiporta organitza un taller de llegums al mercat

Dimarts, 17 Mai 2022 14:32 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 109 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Mercat municipal de Paiporta ha acollit aquest cap de setmana un taller de cuina saludable amb llegums. Aquesta activitat s’emmarca dins de la política de foment de l’alimentació sana, nutritiva, econòmica i amb productes naturals i de proximitat, a més d’acostar nou públic al mercat per a que realitzen compres en els seus establiments.


El taller, impartit per una nutricionista, forma part de les iniciatives de la Regidoria d’Economia, Ocupació i Comerç per a dinamitzar l’activitat comercial, lúdica i d’oci entorn al mercat municipal. De fet, el consistori, a través d’aquesta àrea, organitzarà altres activitats al mercat amb aquesta finalitat en els pròxims mesos.


La regidora d’Economia, Ocupació i Comerç, Olga Sandrós, que va estar present al taller, ha explicat que «aquestes iniciatives ens ajuden a alimentar-nos millor, al mateix temps que fomentem el consum de productes de proximitat i, amb elles, intentem incrementar les compres al mercat municipal, un pol d’atracció molt important al nucli antic de Paiporta que té un benefici recíproc amb la resta de comerços de la zona».


Sandrós ha afegit que des de la Regidoria de Comerç «es fa un treball constant de cerca de noves iniciatives que ajuden a augmentar el consum als negocis locals, que creen treball de qualitat i, en la major part dels casos, reverteixen els seus beneficis en l’economia paiportina, cosa que no succeeix amb les grans superfícies».

 

Informa Nou Horta. Paiporta