Paiporta aprova la convocatòria de la IV edició del Premi d’Estudis Locals

Divendres, 20 Mai 2022 12:44 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 94 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Paiporta ha aprovat la convocatòria de la IV edició del Premi d’Estudis Locals.

 

El premi, una iniciativa promoguda per la Regidoria de Participació Ciutadana, arriba a la seua quarta edició en una mostra de la solidesa i consolidació d’un projecte que té per objectiu estimular la realització d’estudis sobre la realitat local de Paiporta en diferents àmbits i moments històrics, compartint, al mateix temps, tots aquests coneixements amb la ciutadania.

 

Amb una dotació econòmica de 2.000 euros i la publicació del treball guanyador, les obres poden ser individuals o col·lectives, sempre que siguen inèdites i escrites en valencià normatiu.

 

Una vegada atorgat el premi al projecte d’investigació que el jurat considere que millor aprofundeix en el coneixement de Paiporta, es disposarà del termini d'un any per a la realització de la investigació i el treball definitiu.

 

En les edicions prèvies han resultat guanyadors treballs de perfil molt diferent: flora de l’entorn de la localitat, el desenvolupament industrial i del ferrocarril a Paiporta o la família paiportina de mestres d’obra rajolers de ‘Els Ambrosios’.

 

Una vegada aprovada la seua convocatòria, la Regidoria de Participació Ciutadana anunciarà pròximament les dates per a presentar els treballs. Tota la informació es trobarà disponible a l’adreça paiporta.es/premiestudislocals.

 

Informa Nou Horta. Paiporta