Adjudicades les obres de millora de la mobilitat sostenible als carrers Sant Eduard, Cardenal Benlloch, Pelayo i Rajolar de Paiporta

Dilluns, 23 Mai 2022 16:10 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 130 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La junta de govern local de Paiporta ha aprovat, a iniciativa de la Regidoria d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat, l’adjudicació de les obres de millora de la mobilitat als carrers Sant Eduard, Cardenal Benlloch, Pelayo i Rajolar per un total de 666,891,69 euros.


Les actuacions es portaran a terme en els pròxims mesos seguint el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS), i contemplen ampliació de voreres i, també, conversió a plataforma única compartida entre vianants i vehicles.


«Continuem amb la millora en la urbanització dels carrers de Paiporta en línia amb les polítiques de foment de la mobilitat sostenible, amb més facilitats per a la mobilitat a peu per a persones amb dificultats i carrets de nadons, tal com ens vàrem comprometre amb l’aprovació del PMUS, i com marquen les polítiques de lluita contra el canvi climàtic», ha explicat la regidora d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat, Marian Val.


L’objectiu, ha continuat Val, és «actualitzar la configuració i el repartiment dels espais per a que les persones que ho necessiten tinguen totes les facilitats necessàries per a moure’s a peu pel poble», ja que «tenim la sort de comptar amb un nucli urbà cohesionat que facilita els desplaçaments a peu, i cal aprofitar eixa fortalesa per a pacificar el trànsit i aconseguir uns vials més tranquils en benefici de col·lectius com les persones majors, les xiquetes i els xiquets».


En el cas d’aquestes actuacions, s’han adjudicat dos lots d’obres: D’una banda, als carrers Cardenal Benlloch i un tram de Sant Eduard es procedirà a ampliar les voreres, amb una inversió total de 379.315,43 euros. Als carrers Pelayo i Rajolar es passarà a plataforma única compartida entre el trànsit rodat i els i les vianants, amb unes obres que ascendiran a 287.576,26 euros.

 

Informa Nou Horta. Paiporta

Modificat el Dilluns, 23 Mai 2022 16:12