Paiporta celebrarà la seua primera Trobada Animalista l’11 de juny

Dimecres, 25 Mai 2022 14:39 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 91 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La plaça Major de Paiporta acollirà el pròxim 11 de juny la primera edició de la Trobada Animalista de Paiporta, organitzada per les regidories d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat, i Joventut. La matinal comptarà amb una trobada d’associacions protectores d’animals, a més de tallers infantils i familiars, animacions i el concert del grup de rap Sociologia Animal.


L’esdeveniment està enfocat a la conscienciació i la sensibilització sobre la necessitat de millorar la cura dels animals, especialment, entre xiquetes, xiquets i joves, però també entre les mares i els pares.


Aquesta trobada lúdica i festiva està pensada també per a posar en contacte multitud d’entitats dedicades a la protecció dels drets dels animals, i ajudar a fer arribar el seu missatge a la ciutadania en general.


Així, el dissabte, 11 de juny, des de les 10.30 hores, hi haurà situada a la plaça Major de Paiporta una fira d’entitats, amb la presència de la Societat Protectora d'Animals de Burjassot (SPAB), l'Associació protectora d'animals 'El Rebrot de la Vida', l’Associació Lovecats, l’Associació Protectora de Llebrers 'Galgos 112' i l'Associació La Llar dels Gats.


Aquestes entitats podran informar sobre les seues activitats de protecció dels animals i de vies per a la col·laboració i adopció d’animals abandonats.


A més, per a les xiquetes, xiquets i joves es plantejaran tallers familiars de conscienciació i sensibilització en la millora de les relacions amb els animals, i animacions al voltant d’aquest tema.


La primera edició Trobada Animalista de Paiporta es tancarà amb l’actuació musical del grup de rap valencià Sociologia Animal.

 

Informa Nou Horta. Paiporta

Modificat el Dimecres, 25 Mai 2022 14:39