Presa de possessió de personal administratiu a l’Ajuntament de Paiporta

Dijous, 26 Mai 2022 12:39 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 89 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La sala de plens de l’Ajuntament de Paiporta ha acollit l’acte de presa de possessió del personal administratiu, que ocupen quatre places d’administratius o administratives corresponents a l’Oferta d’Ocupació Pública del consistori de 2018, dins d’un procés de torn de promoció interna.

 

L’alcaldessa, Maribel Albalat, ha presidit la presa de possessió del nou funcionariat administratiu en el consistori paiportí, una vegada superades les proves selectives corresponents, després de la convocatòria pública d’ocupació.

 

Acompanyada pel regidor d’Interior, Vicent Císcar, l’alcaldessa ha donat la seua enhorabona al personal, després de prendre jurament o promesa del seu càrrec, desitjant-los igualment molta sort en les seues atribucions.

 

La responsable municipal ha assenyalat que amb aquest procés “s’assenta i consolida a poc a poc el funcionariat de la nostra administració local, dins de les polítiques de regularització i normalització de la gestió de recursos humans que estem portant a terme des de l’equip de govern”.

 

Informa Nou Horta. Paiporta