30 persones es trauen el graduat en Educació Secundària al Centre de Formació de Persones Adultes de Paiporta

Divendres, 17 Juny 2022 11:57 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 100 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El curs al Centre de Formació de Persones Adultes de Paiporta ha arribat al seu fi. Per a celebrar-ho, alumnat i professorat han assistit a l’acte de graduació de l’alumnat que ha obtingut enguany el graduat en Educació Secundària.

 

Un total de 30 persones han obtingut aquest títol de graduat, fent un gran esforç al llarg del curs i compaginant l’assistència amb obligacions i responsabilitats laborals i familiars.

 

L’acte ha comptat amb la presencia de l’alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat, i el regidor d’Educació, Alejandro Sánchez, així com altres membres de la corporació municipal.

 

L’alcaldessa ha felicitat als nous i noves graduades, desitjant-los molta sort en el seu futur i en el camí que tenen per davant, així com animant-los a continuar estudiant. El regidor d’Educació s’ha sumat a aquest desig, elogiant el seu esforç, dedicació i entrega.

 

Ara, els paiportins i paiportines que han obtingut el seu graduat, després d’haver superat de manera satisfactòria les proves pertinents, podran aspirar a diferents objectius: promoció en els seus actuals llocs de treball, cicles formatius o preparació de proves d’accés a la universitat.

 

Informa Nou Horta. Paiporta