AVIVA Paiporta guardona l’ús del valencià en el comerç local

Dijous, 14 Juliol 2022 15:13 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 148 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’ús del valencià en el comerç i serveis de Paiporta té premi. L’Agència de Promoció del Valencià AVIVA Paiporta ha convocat per primera vegada els premis a l’ús de la llengua per als negocis de proximitat, al qual podrà optar qualsevol comerç ubicat a Paiporta, i que repartirà un total de 2.000 euros en premis d’acord amb els criteris d’avaluació, disponibles a la seu electrònica de l’Ajuntament de Paiporta i al web paiporta.es/usvalencia.


Amb aquesta iniciativa, ha explicat el primer tinent d’Alcaldia, regidor d’Hisenda i Administració General i responsable d’AVIVA, Pep Val, «volem seguir potenciant l’ús del valencià en l’àmbit comercial, com una manera fonamental d’estendre la presència social de la nostra llengua, que es troba en situació de desavantatge respecte del castellà».


Les candidatures es poden presentar fins al 16 de setembre a dos categories diferenciades: D’una banda, als premis d’ús del valencià en la retolació i el material imprés, i d’altra, a l’ús de la llengua aplicat a les noves tecnologies i les xarxes socials. Cadascuna de les dos categories comptarà amb un primer premi de 500 euros, un segon de 300 i un tercer de 200 euros. A més, es concedirà un segell, diploma o guardó que materialitze el reconeixement als guardonats com a comerços que promocionen i dignifiquen l’ús del valencià en la seua activitat.


Les bases i els detalls del procediment per a participar en el concurs es troben al web paiporta.es/usvalencia

 

Informa Nou Horta. Paiporta