Sensibilització mediambiental a l’Estiu Esportiu de Paiporta

Dijous, 14 Juliol 2022 15:19 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 135 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’estiu Esportiu de Paiporta, l’alternativa promoguda per la Regidoria d’Esports, ha comptat els últims dies amb una activitat de sensibilització mediambiental proporcionada per la Mancomunitat de l’Horta Sud.


Així, els 120 xiquets i xiquetes participants en la primera quinzena de l’Estiu Esportiu han abundat en conceptes com la importància del compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), la separació de residus per al seu reciclatge, bones pràctiques en matèria de mobilitat, energia i consum d’aigua i de proximitat, així com el càlcul de la petjada ecològica del consum excessiu de plàstics, tot adaptat a activitats lúdiques, de moviment, i amb el suport de material esportiu divers.


La regidora d’Esports, Marian Val, ha explicat que «l’estiu esportiu va més enllà de la transmissió dels valors intrínsecs i molt positiu de l’esport; volem que siga també una ferramenta per a conscienciar la joventut i mostrar-li la importància de tindre cura del medi ambient». Per això, ha afegit Val, «agraïm la col·laboració de la Mancomnitat, i dels monitors i les monitores, així com de les persones usuàries de l’Estiu Esportiu, per la seua implicació en aquest objectiu compartit».


L’Estiu Esportiu de Paiporta es va iniciar a principi del mes de juliol i, en poques dates, varen quedar cobertes les 240 places ofertidas (120 per quinzena). «Estem molt satisfets en el desenvolupament de l’activitat, que ja està consolidada i que, any rere any, tractem d’enriquir amb iniciatives com aquesta d’educació mediambiental».

 

Informa Nou Horta. Paiporta