Finalitzats els murals d’#StreetArt Paiporta

Dilluns, 18 Juliol 2022 10:07 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 103 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Mª Carmen Martínez i José Antonio Galarzo, artistes guanyadors de la primera edició del concurs d’art urbà #StreetArt Paiporta, han finalitzat els seus murals.

 

Amb el lema ‘Paiporta, un poble ple de música’ paiportins i paiportines ja poden gaudir d’aquestos dos murals, ubicats al poliesportiu municipal i a la façana del CEIP Ausiàs March i que porten per títol “Quan la música t’atrapa” i “Música en estat pur”, respectivament.

 

Mª Carmen Martínez i José Antonio Galarzo han treballat al llarg de les darreres setmanes per a donar vida a les seues obres que inauguren aquesta nova proposta de l’àrea.

 

Amb #StreetArtPaiporta la Regidoria de Cultura aposta per posar en valor els espais urbans de Paiporta i donar suport a les expressions artístiques de creació local, fomentant la creativitat i l’esperit artístic entre la població paiportina i visibilitzant la cultura local.

 

Les propostes temàtiques, que sempre giraran entorn de la cultura i les tradicions de Paiporta, aniran variant en cada convocatòria.

 

Informa Nou Horta. Paiporta

Modificat el Dilluns, 18 Juliol 2022 10:09