L’Ajuntament de Paiporta consolida la col·laboració amb el teixit associatiu fester local

Dijous, 28 Juliol 2022 13:09 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 100 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament de Paiporta ratifica un any més la seua col·laboració amb les associacions festeres de la localitat, amb la signatura dels convenis de col·laboració amb Festers del Gos, Portadors de Sant Roc, Junta Coordinadora de Comparses de Moros i Cristians i, com a novetat d’enguany, amb la Comparsa Cristiana Jaume I, associació que encapçala la capitania.

 

Aquestes entitats porten endavant una bona part de les activitats de les Festes de Sant Roc any darrere d’any, com ara actes tradicionals (Entrada de Moros i Cristians, processó de Sant Roc o la Festa del Gos), actuacions musicals, pirotècnia, activitats lúdiques i infantils, etc. Activitats molt representatives de les festes paiportines i de les seues tradicions com a poble.

 

En la reunió varen estar presents l'alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat, la regidora de Cultura, Esther Torrijos, així com representants de les quatre associacions.

 

Tant l’alcaldessa, Maribel Albalat, com la regidora de Cultura, Esther Torrijos, han agraït el gran esforç que aquestes entitats festeres han fet els dos últims anys, coincidint amb la cancel·lació de les festes i renunciant a les seues subvencions per a destinar-les a ajudes socials per a les persones en situació de vulnerabilitat.

 

Amb aquest conveni l’Ajuntament ratifica el seu suport a les Festes de Paiporta i la seua aposta pel teixit associatiu local, amb la difusió i el foment de la participació ciutadana.

 

Informa Nou Horta. Paiporta