Èxit de participació en el Fòrum d’Ocupació Som Talent de Paiporta

Dijous, 06 Octubre 2022 15:06 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 168 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Auditori municipal de Paiporta ha acollit aquest dijous la primera edició del Fòrum d’Ocupació Som Talent Paiporta, iniciativa de la Regidoria d’Economia, Ocupació i Comerç pensada per a posar en contacte empreses i persones desocupades, però també com a espai de formació per a l’emprenedoria.


L’esdeveniment ha començat amb la inauguració, a càrrec del secretari autonòmic d’Ocupació i director general de Labora, Enric Nomdedéu, l’alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat, la directora general d’Emprenedoria i Cooperativisme, Teresa Garcia, i la regidora d’Economia de Paiporta, Olga Sandrós.


Seguidament s’ha donat pas a les entrevistes concertades prèviament, i també a aquelles persones que han acudit sense cita prèvia i encaixaven en algunes de les 160 ofertes de treball oferides per les 26 empreses i institucions participants.


En total, i d’acord amb les xifres del balanç provisional de l’esdeveniment, s’han portat a terme més de 400 entrevistes de treball per a empreses de diferents sectors, i tant d’àmbit local com comarcal, nacional i internacional.


A més, a la sala gran de L’Auditori municipal s’han portat a terme cinc conferències i xarrades a càrrec de diferents institucions com són Labora, la Mancomunitat de l’Horta Sud, Creu Roja, centres educatius i formatius i cooperatives, cas de Novaterra. Aquesta part formativa i d’assessorament del Fòrum Som Talent Paiporta estava oberta al públic en general i ha tingut una molt bona acollida de banda de les persones participants.

 

Informa Nou Horta. Paiporta