L’Ajuntament de Paiporta renova els convenis de col·laboració amb Creu Roja i Aldis

Dimarts, 18 Octubre 2022 12:51 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 141 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament de Paiporta, a través de la Regidoria de Benestar Social, Sanitat i Salut Pública, ha prorrogat i renovat els convenis de col·laboració amb Creu Roja i l’Associació Local de Discapacitats (Aldis) amb l’objectiu de reforçar la inclusió social i l’ajuda a les persones més necessitades, així com a l’atenció de l’emergència social.


A través d’aquests convenis, el consistori transferirà, en el cas de Creu Roja, 30.000 euros per a les activitats que se desenvolupen en aquest 2022, mentres que per a Aldis, el conveni contempla una ajuda de 21.500.


A les signatures dels convenis han assistit representants d’ambdues entitats, així com l’alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat, i el regidor de Benestar Social, Sanitat i Salut Pública, Rafa Gadea.


En el cas de Creu Roja, l’entitat té com a objectius a través d’aquest conveni l’acompanyament, assessorament i facilitació de la tramitació de l’Ingrés Mínim Vital (IVM), el suport i orientació en temes d’estrangeria, el suport en pagaments de subministraments, especialment, en casos d’extrema urgència, i el suport en assumptes d’inserció laboral.


Gràcies al conveni amb Aldis, l’entitat paiportina, una referència en el treball per la inclusió de persones amb diversitat funcional i sensitiva, comptarà amb fons per a la prestació dels seus serveis i activitats, entre els quals destaca el ‘Respir matinal’, al qual destinarà 14.500 euros, i que afavoreix la conciliació familiar, i altres 7.000 euros aniran destinats a altres activitats de l’associació.

 

Informa Nou Horta. Paiporta