Paiporta reconeixerà el paper del comerç local en el seu dia, el 25 d’octubre

Dilluns, 24 Octubre 2022 09:40 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 185 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament de Paiporta ha preparat un acte de reconeixement al paper fonamental dels negocis de proximitat el pròxim dimarts, 25 d’octubre, dia en què se celebra el dia del comerç local. L’Auditori municipal acollirà a partir de les 20.00 hores l’acte, en què també es presentarà la campanya de promoció del mercat ambulant de la localitat, que té lloc cada dilluns a l’entorn de la plaça Cervantes.


Per a la regidora d’Economia, Ocupació i Comerç “és necessari posar en valor el paper del comerç de proximitat en la vida econòmica i social de Paiporta i, per això, volem expressar-los el nostre reconeixement per la seua tasca diària al servei de la ciutadania».
El consistori atorgarà reconeixements especials a persones i entitats que, per la seua longevitat i pel seu paper destacat en els últims anys, han tingut una importància fonamental per a Paiporta.


El 25 d’octubre va ser declarat recentment Dia del comerç local, en una iniciativa de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball per a promoure uns negocis que donen vida a pobles i ciutats. Paiporta es va sumar a aquesta celebració després d’un acord del ple municipal ara fa un any.


La novetat d’enguany és la celebració d’aquest acte obert a tots els comerços i també a la ciutadania en general que, a més, donarà inici a una nova campanya de promoció del mercat ambulant, de la qual es donaran més detalls el mateix dimarts de vesprada.

 

«Per a nosaltres, el comerç local és el centre de la vida econòmica de Paiporta, un element de cohesió social que vertebra el nostre poble, que repercuteix els beneficis directament en la pròpia Paiporta, que crea llocs de treball de qualitat, que és un exemple de sostenibilitat i que hem de promoure per totes les vies possibles i en totes les seves dimensions», ha conclòs la regidora d’Economia, Olga Sandrós.

 

Informa Nou Horta. Paiporta