Paiporta promou la primera trobada jove d’improvisació teatral

Dimecres, 09 Novembre 2022 15:27 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 120 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Centre Jove de Paiporta ha convocat per al pròxim 26 de novembre la primera Trobada jove d’improvisació teatral. La jornada consistirà en la realització de tallers a càrrec de persones expertes i reptes improvisats. La inscripció per a l’activitat, que és gratuïta, es pot formalitzar en línia al web paiporta.es/trobadaimpro. Les places són limitades, amb una reserva per a joves de Paiporta i la resta de places obertes a altres localitats.


L’activitat començarà a les 10.00 hores amb l’acreditació i benvinguda a les persones participants per a, seguidament, a partir de les 10.30 hores, començar amb els tallers simultanis. Aquests seran els anomenats ‘VIP in VIP’, a càrrec de Fran Dawoud, ‘Sense conflicte no hi ha història’, de Fanfi García, ‘Motxilla de recursos’, amb Ezequiel Navarro i ‘Com acabar una impro i no morir en l’intent’, de David Fajardo.


A les 13.30 serà el moment per al dinar, oferit pel propi Centre Jove a totes i tots els participants. De vesprada, a partir de les 15.00 hores, hi haurà continuïtat en els tallers, reptes improvisats i cloenda, a les 17.30 hores.


L’esdeveniment està promogut per la Regidoria de Joventut de Paiporta a través del Centre Jove, i compta amb la col·laboració del grup estable Paiporta Impro, sorgit arran dels tallers d’improvisació teatral proposats pel propi Centre Jove, Subit!, Laboratorio !mpro Valencia i Takiri Art Company.

 

Informa Nou Horta. Paiporta