Èxit de participació en la primera trobada comarcal d’improvisació teatral a Paiporta

Dimarts, 29 Novembre 2022 14:36 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 98 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La primera edició de la trobada d’improvisació teatral, celebrada aquest cap de setmana al Centre Jove de Paiporta, s’ha saldat amb un gran èxit de participació. L’esdeveniment, organitzat per la Regidoria de Joventut, ha comptat amb més d’una trentena de joves de Paiporta i les localitats veïnes com Aldaia, Alaquàs, Quart de Poblet o València.


La jornada ha constat d’una sèrie de tallers i reptes per grups, amb professorat especialitzat en la improvisació teatral. La regidora de Joventut, Laura Jiménez, acompanyada per altres membres de l’equip de govern i el personal tècnic de l’Àrea, ha donat la benvinguda a l’inici de l’esdeveniment, que s’ha perllongat al llarg de tot el dissabte.


Les persones participants anaven dels 12 als 30 anys i, en tot moment, ha regnat un clima d’aprenentatge i convivència entre els diferents grups i nivells, així com de poder repetir l’experiència pròximament. Es tracta de la primera trobada d’aquest tipus i d’àmbit comarcal que s’organitza, i el balanç per als i les participants ha sigut positiu.


La regidora de Joventut de Paiporta, Laura Jiménez, ha destacat «el bon ambient i la capacitat artística i creativa de la gent jove de la comarca, en un esdeveniment que posa de manifest la consolidació del grup d’improvisació teatral de Paiporta i les possibilitats de col·laboració amb altres grups de pobles veïns per a crear alguna cosa més gran».


Des de Paiporta, ha afegit Jiménez, s’estarà «sempre al costat de tot allò que supose ampliar alternatives d’oci lúdic i educatiu i crear espais on els joves cresquen, es relaciones i puguen arribar a desenvolupar totes les seues capacitats i satisfer les seues inquietuds».

 

Informa Nou Horta. Paiporta