Paiporta fa lliurament dels diplomes a l'alumnat guardonat en els Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic

Dilluns, 19 Desembre 2022 15:19 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 166 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Regidoria d'Educació ha celebrat un acte de reconeixement a l'Ajuntament de Paiporta per a l'alumnat guardonat amb els Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic en Educació Primària i Secundària, que atorga la Conselleria d'Educació.


Un total de huit alumnes dels centres de Primària CEIP L'Horta, CEIP Lluís Vives, CEIP Rosa Serrano, Col·legi La Immaculada i un alumne del col·legi l'IES La Sènia han obtingut la qualificació més alta en finalitzar els seus estudis en aquests cicles, la qual cosa els ha fet mereixedors i mereixedores d'un diploma de reconeixement, entregat per l'alcaldessa, Maribel Albalat, i el regidor d'Educació, Alejandro Sánchez.


En el seu discurs l'alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat, ha donat l'enhorabona a l'alumnat premiat, reconeixent el seu esforç i dedicació. "Heu demostrat que l'esforç té una recompensa, que en aquest cas és reconeguda per l'Ajuntament i l'administració pública i per això hem decidit celebrar l'acte en el lloc més important del Consistori, un espai per a la paraula, la Sala Plenària". Albalat ha volgut subratllar “la dedicació de tot el professorat i la comunitat educativa en general” i “la importància que té el suport de tot l'entorn familiar familiar, els pares i mares, germans i germanes, oncles i ties i també als iaios i iaies” d'aquests joves.


Per part seua, el regidor d'Educació, Alejandro Sánchez, ha afirmat que sent un “especial afecte per aquest acte de reconeixement en concret cap als nostres estudiants”. El regidor ha destacat el treball intens que l'alumnat desenvolupa al llarg de tot el curs. “Aquest reconeixement a la trajectòria i l'esforç quedarà reflectit per sempre amb aquest premi en els vostres expedients” afirma. “Des de l'Ajuntament i la Regidoria d'Educació compartim l'alegria de les famílies com un més”.


L'alumne de secundària guardonat ha volgut agrair a la família i als tutors l'ajuda que els presten i ha expressat "l'alegria i orgull que se sent quan el treball és reconegut”.

 

Informa Nou Horta. Paiporta

Modificat el Dilluns, 19 Desembre 2022 15:19