Un total de 34 persones troben treball gràcies al fòrum Som Talent de Paiporta

Dimarts, 20 Desembre 2022 11:57 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 232 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La primera edició del Fòrum Som Talent de Paiporta, promogut per la Regidoria d’Economia, Ocupació i Comerç el passat mes d’octubre, va permetre que 34 persones trobaren treball. Així es desprén de l’informe elaborat per l’organització, que fa un balanç global d’un acte pensat per a posar en contacte empreses i potencials treballadores i treballadors, però també per a aportar coneixement i formació en temes relacionats amb la inserció laboral i la cerca d’ocupació.


En Som Talent Paiporta es varen presentar 1.679 candidatures a 159 ofertes de treball de 25 empreses diferents, tant d’àmbit local com comarcal, nacional i multinacional.


Del total de candidatures, 554 complien els requisits i arribaren a realitzar entrevistes de treball ‘in situ’. Entre candidats, candidates i persones que varen assistir a les formacions programades, l’assistència es va situar en més de 600 persones. L’11,3 per cent de les entrevistes realitzades varen acabar en inserció laboral.


Per a la regidora d’Economia, Ocupació i Comerç, Olga Sandrós, «les dades confirmen que el Fòrum era una ferramenta vàlida i útil per a promoure la contractació de persones aturades, o bé que volien canviar i millorar el seu treball». Per això, «la idea és celebrar, al menys, un fòrum d’aquestes característiques a l’any, i ampliar la seua durada a un parell de jornades», ha afirmat.


La intenció de l’Àrea, segons Sandrós, «és continuar treballant i plantejant alternatives per a que les persones aturades de Paiporta troben una ocupació ajustada a la seua formació i les seues necessitats, continuar generant riquesa, a través de cursos per a millorar l’ocupabilitat, adherint-nos a tots els programes possibles de la Conselleria d’Economia i, també, amb esdeveniments singulars com Som Talent», ha conclòs Sandrós.

 

Informa Nou Horta. Paiporta