Paiporta captarà fons europeus amb la contractació de nou personal tècnic

Dimarts, 17 Gener 2023 12:31 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 45 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Regidoria d’Economia s’adhereix al programa de la Conselleria d’Economia i Labora, gràcies al qual hi haurà dos tècniques dedicades a aquesta finalitat durant un anyL’Ajuntament de Paiporta ha contractat dos tècniques que es dedicaran exclusivament a la captació de fons europeus per a projectes i iniciatives que es portaran a terme a la localitat. Aquestes noves treballadores arriben al consistori gràcies a l’adhesió al programa de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i Labora, tramitat per la Regidoria d’Economia, Ocupació i Comerç de Paiporta.


La inversió total en la contractació ascendeix a 107.022 euros, dels quals la Conselleria n’aporta 66.525 i l’Ajuntament altres 40.497 euros.


Ambdues tècniques han assistit a l'última junta de govern municipal per tal de presentar els serveis que prestaran al llarg dels pròxims mesos, així com per a mostrar a l’alcaldessa, les regidores i els regidors algunes de les possibilitats per a la captació de fons del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència Next Generation.


Aquests fons ascendeixen a més de 140.000 milions d’euros, enfocats a la modernització de l’economia, la recuperació del creixement i la creació de llocs de treball, la reconstrucció sòlida, inclusiva i resilient després de la crisi derivada de la Covid-19.


Els eixos transversals dels fons són la transició ecològica, la transició digital, la cohesió territorial i social i la igualtat de gènere.


Amb aquestes premisses i línies mestres, l’Ajuntament de Paiporta aspirarà a tots els fons que estiguen alineats amb els diferents projectes municipals en les pròximes dates.


Les tècniques per a la captació i gestió de fons arriben a Paiporta gràcies al programa ERTEFE 2022 de la Conselleria d’Economia i Labora, al qual s’ha adherit l’Ajuntament de Paiporta.