Paiporta es bolca amb la presentació de la candidatura de Chelo Lisarde a l'alcaldia

Dimecres, 18 Gener 2023 09:47 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 60 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Nombrosos veïns, militants, simpatitzants i membres d'associacions de Paiporta van assistir diumenge passat a la presentació de la candidatura de Chelo Lisarde a l'alcaldia pel Partit Popular.


La sala multiusos del Poliesportiu Municipal es va quedar xicoteta davant la gran il·lusió que ha despertat la candidatura de Chelo Lisarde, fins i tot arribant al fet que part dels assistents hagueren de veure l'acte des de l'hall de la sala. Veïns, simpatitzants i representants de les associacions de la localitat no van voler perdre's les propostes de la candidata popular “per a donar el canvi que necessita Paiporta després de 8 anys d'abandó”, com va afirmar en la seua presentació la candidata popular.


Chelo Lisarde va ser abrigallada pel President Regional, Carlos Mazón, el President Provincial, Vicente Mompó, diputats, senadors i regidors de la comarca de l'Horta, la qual cosa demostra la confiança que ha depositat el PP a recuperar l'alcaldia de Paiporta.


La candidata popular es va comprometre a baixar els impostos, i a millorar tots els serveis municipals i en particular la neteja i l'aparcament a Paiporta, garantint un poble més net i donant solucions definitives a les zones d'aparcament. Chelo Lisarde va assegurar que Paiporta “mai ha estat tan bruta i no ha sigut tan difícil aparcar com ara”, afirmació que va ser rebuda per un sonor aplaudiment pels assistents que abarrotaven la sala.


Chelo Lisarde va reivindicar totes les millores en infraestructures necessàries per a Paiporta, cobrant més importància encara les seues exigències, ja que ho va fer abans els qui poden ser en uns mesos President de la Generalitat, Carlos Mazón, i President de la Diputació, Vicente Mompó.


Carlos Mazón, President Regional del PP, va recollir el testimoni llançat per Lisarde, i es va comprometre amb la ciutadania de Paiporta al fet que si és elegit President de la Generalitat Valenciana, en aquest 2023 estarà acabat el projecte de Centre de Dia en Vila Amparo, així com donar una solució urgent a l'IES La Senia i el CEIP L'Horta, que es troben en una situació que Mazón qualifique com a “impresentable després de 8 anys de Govern del Botànic”.


La candidata popular a l'alcaldia de Paiporta va assegurar que en huit anys “ni l'alcaldessa del PSOE ni la de Compromís han sigut capaces de reivindicar i aconseguir les millores que necessita la ciutadania de Paiporta”, i ha afegit que és “especialment sagnant que tinguen la possibilitat de baixar impostos perquè el pressupost municipal ho permet i no siguen capaços d'ajudar a les famílies que més ho necessiten en aquests moments, igual que als autònoms que alcen cada matí el seu comerç o a les empreses a contractar els nostres veïns desocupats”.


Finalment, Chelo Lisarde va agrair les innombrables mostres de suport que aquesta rebent des que es va anunciar que seria la candidata del Partit Popular a l'alcaldia i anime a sumar-se a aquest canvi a tot el que vulga contribuir a millorar la qualitat de vida dels nostres veïns".

Modificat el Dimecres, 18 Gener 2023 09:48