Entrevista a Sari Ortí Calatayud, Fallera Major de Paiporta

Divendres, 10 Març 2023 12:01 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 56 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Sari Ortí Calatayud, té 43 anys  i és fallera de Sant Antoni fa 14 anys. I fallera des dels 3 anys d’edat .

“Desde menuda plorava quan  passaven les falleres perquè jo volia ser com elles i me varen tindre que apuntar”. Comenta Sari.

 

Com va ser l’acte d’elecció?, qué va ser el primer que pensares quan et proclamaren fallera major del teu poble?

“Mare meua, que açò és real” un somni molt gran, però conscient de la responsabilitat que em venia i de com anava a canviar el meu any.

 

Quin és l’acte que més il·lusió et fa o més t’agrada?

Per a mi és un somni, la màxima representant del món faller a Paiporta. Una responsabilitat, un orgull i un honor. Una cosa que mai haguera pensat que anava a complir-se.

 

Quin element de les falles creus que et representa?

Ho tinc clar: la indumentària.

 

Que és per a tu ser la fallera major del teu poble? Per a mi és in somni, la màxima representant del món faller a Paiporta. Una responsabilitat, un orgull i un honor. Algo que mai haguera pensat que anaba a complir-se.

 

 

Tens algun referent al món de les falles?

Quasi sempre tenim alguna FMV com a referent perque son les que més visibilitat tenen. A mi m’agradà molt la elegancia i saber estar de Raquel Alario, la naturalitat i personalitat de Estefania i de Marina, la bellesa de Laura Escudero…pero les meues “ajudantes” amb dubtes i referents d’indumentaria son dos grans falleres: Suni García i Lola Navarrete.