Entrevista a Raúl Zamora i Jurado, President Executiu de JLF de Paiporta

Divendres, 10 Març 2023 12:07 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 83 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Cóm se esteu preparant estes pròximes falles desde Junta local?

Estem preparant els actes amb molta il·lusió. Reprendre unes falles amb total normalitat colleva més faena si cap, ja que després de tres anys cal readactar la participació en els mateixos a la rutina habitual.

 

Se torna a fer algun acte en especial que per pandèmia no se havia pogutfer?

Si, el dia del faller i la cavalcada del ninot. Ja que aquests dos anys arrere no els hem poguts realitzar per temes de restriccions a causa de la gravetat de la pandèmia.

 

Quin acte recomanaries que no se poden perdre de las falles de Paiporta?, i perquè.

 

La Cavalcada del Ninot, ja que és un gran referent dins i fora de la comarca de L’ Horta Sud. La cavalcada a Paiporta és espectacular, recomane vindre a veure-la.

 

¿Qué penses que ens va a dur aquestes Falles 2023?

Doncs crec que d’unió i germanor. Seran unes falles molt participatives i de trobada entre amics i familiars. Seran una explosió d’emocions trobades després de tanta espera a la normalitat.

 

¿Vols afegir algo més? un missatge per als veïns?

Voldria aprofitar aquesta ocasió en nom de la fallera major de Paiporta, la Junta Local Fallera i, en el meu propi per a convidar a tots i totes, veïns i veïnes de Paiporta. Així com a tots i totes, valencians i valencianes a gaudir de la nostra festa, les falles. La millor festa de món.